Відмінний виступ у Чемпіонаті Європи!

Пишаємось українськими спортсменами, які, не зважаючи на жахливі обставини, продовжують тренуватися та достойно виступати на змаганнях різного рівня!

Команда збірної України з підводного плавання в ластах виступила на Чемпіонаті Європи у Польщі (20.06.22 - 26.06.22) та показала блискавичні результати! За сумою балів, які здобули спортсмени, Україна посіла друге місце у загальноєвропейському підсумку.

Від комунальго закладу "Харківський дитячо-юнацький клуб моряків Харківської міської ради" у змаганнях брали участь двоє спортсменів: Краснокутська Вікторія та Голданський Ігор.

Вікторія Краснокутська - виконала норматив майстра спорту України міжнародного класу (МСУМК), чотири рази здобула звання Чемпіона Європи 2022 року та тричі - срібною призеркою змагань.

Для Голданського Ігора це був перший старт у складі збірної команди України на змаганнях такого високого рівня, у складі естафети команда фінішувала на 5 місці.

Спортсмени тренуються під керівництвом Краснокутського Віталія Миколайовича, керівника гуртка "підводний спорт".

Вітаємо спортсменів та тренера з успіхами!

/Files/photogallery/8337/Чемпіонат Європи з плавання в ластах2.jpg /Files/photogallery/8337/Чемпіонат Європи з плавання в ластах1.jpg


/Files/photogallery/8337/Чемпіонат Європи з плавання в ластах4.jpg /Files/photogallery/8337/Чемпіонат Європи з плавання в ластах6.jpg

/Files/photogallery/8337/Чемпіонат Європи з плавання в ластах8.jpg
/Files/photogallery/8337/Чемпіонат Європи з плавання в ластах7.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 72